De School die dienst doet als dependance van de Dick Brunaschool is voorzien van een boodschap voor de kinderen. (foto: Annette van den Berg)
De School die dienst doet als dependance van de Dick Brunaschool is voorzien van een boodschap voor de kinderen. (foto: Annette van den Berg) Foto:

Kinderen worden gemist
door de juffen en meesters

Waddinxveen - Alles is anders vandaag de dag; kinderen die tekeningen maken voor ouderen, maar ook juffen en meesters die kenbaar maken dat ze hun leerlingen missen.

Voor de ramen van de dependance van de Dick Brunaschool aan de Kerkweg wordt die boodschap wereldkundig gemaakt. Op losse vellen staat geschreven: 'We missen jullie, lieve kinderen. Tot snel.' Ook is een tekst op de deur zichtbaar waarop aan ouders en bewoners wordt gevraagd om extra voorzichtig te zijn, omdat er meer kinderen fietsen.

Ook de juffen van kinderdagverblijf Lotje in Waddinxveen missen de kinderen. Daarom stuurden ze naar alle kinderen een kaart met enkele stickers en een kleurplaat van een regenboog met de vraag om deze te kleuren en te geven aan iemand die zich alleen voelt.

Trots op de kleinkinderen
Oma Elly Koren liet aan de redactie van Hart van Holland weten dat haar kleinkinderen Djaƫl en Joshua een tekening hebben gemaakt met een mooie boodschap op het voetpad langs de Sterrenlaan richting Plasweg: 'Een beetje liefde (in de vorm van een groot rood hart) voor de wereld'.