Najaarsconcert Adonai

Waddinxveen - Mijn Bestemming is de titel van het najaarsconcert van het christelijk regiokoor Adonai; een titel gekozen vanuit de hoop die de koorleden hebben.

Tijdens het najaarsconcert op 16 november in de Ontmoetingskerk aan de Groensvoorde 3 in Waddinxveen zal 'hoop en vertrouwen' centraal staan. Te horen zijn liederen als: 'Als het leven soms pijn doet' en 'U, Die mij geschapen hebt'. Het koor staat onder leiding van Peter Burger en wordt begeleid door diverse muzikanten. Marco Hoorn verleent zijn medewerking als solist. Kaarten kosten 15 euro voor volwassenen en 10 euro voor jongeren onder de 18 jaar en zijn verkrijgbaar in de webwinkel op www.crkadonai.nl. Telefonisch zijn kaarten te bestellen via 06 - 534 93 661 en bij de voorverkoopadressen zoals boekhandel Burger in Waddinxveen. Het concert begint op 16 november om 20.00 uur.


Bingo in Paddestoel

Waddinxveen - Bij wijk- en speeltuinvereniging De Paddestoel aan de Ljsterbesstraat 18 wordt vrijdag 26 oktober een bingo gehouden. Er worden tien ronden gespeeld, waarin prijzen te winnen zijn. Ook is er een superronde en een loterij. Aan de bingo kan iedereen vanaf 10 jaar meedoen. Aanvang 20.00 uur. Meer info: www.wsv-depaddestoel.nl