Buurtzorg team Midden viert eerste lustrum

Waddinxveen - Ruim tien jaar geleden is Buurtzorg Waddinxveen gestart met één team van tien verpleegkundigen/zorgverleners. Na een paar jaar werd een tweede team in het leven geroepen voor het bestrijken van het gebied Waddinxveen-Zuid. Vijf jaar geleden werd het klantenbestand opnieuw zo groot dat er een derde team opgericht moest: team Midden.

Afgelopen week vierde Buurtzorg, team Midden het vijfjarig bestaan met alle clienten. Met een geleende bakfiets werden mini tompoezen en een plantje uitgedeeld aan de klanten van Buurtzorg Waddinxveen Midden. De traktatie werd goed ontvangen door de ruim dertig klanten. Onderweg werd Buurtzorg ook gefeliciteerd; het team kreeg bloemen en kaarten en bij één cliënt stond zelfs een tafel klaar met lekkere hapjes.


Speler Moordrecht slaat tegenstander gebroken kaak

Moordrecht - Voetbalvereniging Moordrecht is zaterdag opgeschrikt door een nieuw incident. Bij de wedstrijd tussen de eerste teams van Moordrecht en Ammerstol sloeg een speler van de thuisploeg een tegenstander een gebroken kaak. De bezoekers weigerden daarna verder te spelen, waarop het duel werd gestaakt. Toen de gealarmeerde politie ter plaatse kwam, was de dader sportpark 't Lage al ontvlucht. Hij zal door de club worden geroyeerd als lid. Ook is tegen hem aangifte van mishandeling gedaan.
Twee weken geleden werd op sportpark 't Lage bij een jeugdwedstrijd tussen Moordrecht en DONK een scheidsrechter van de thuisploeg gemolesteerd.


Overval op Domino's

Waddinxveen - De politie werd maandagavond 21 oktober rond 23.25 uur gealarmeerd voor een overval op Domino's (pizza's) aan het KW-plein. Ter plaatse bleken drie personen onder bedreiging van een steekwapen een overval te hebben gepleegd. De verdachten zijn op een scooter de wijk ingevlucht en niet meer getraceerd. De politie roept eventuele getuigen op om zich te melden via 0900-8844 of Misdaad Anoniem 0800-7000. Het aanwezige personeel in de pizzeria is behoorlijk geschrokken. Eén van hen - een 16-jarige medewerker - is met een lichte verwonding behandeld bij de huisartsenpost.