Kopij eerder inleveren

Waddinxveen - Kopij voor de krant van woensdag 12 juni dient in verband met Pinksteren vrijdag 7 juni om 10.00 uur binnen te zijn bij
redactie@hvh-waddinxveen.nl.


Wandelvierdaagse staat voor de deur in Waddinxveen

Waddinxveen - De 23e editie van de Waddinxveense Wandelvierdaagse gaat dinsdag 11 juni van start. Wie nog niet is ingeschreven kan dat nog net voor de start van 17.00 uur tot 18.00 uur doen, aanmelden in de bestuurskamer van voetbalvereniging Be Fair aan de Toernooiweg 101.

Net als voorgaande jaren is de start en finish op het Be Fair-terrein aan de Toernooiweg. Om de mogelijke overlast voor de bewoners aan de Plasweg en woonlocatie 't Suyt tot een minimum te beperken is in overleg met de politie en de gemeente een verkeersplan opgesteld.
Het gaat om de volgende maatregelen: van 11 tot en met 14 juni van 17.15 uur tot circa 20.45 uur instellen éénrichtingsverkeer tussen de Sniepweg en de Zesde Tochtweg. Van 11 tot en met 14 juni van 17.45 uur tot 18.30 uur afsluiten van de Plasweg tussen de Sniepweg en de Toernooiweg voor gemotoriseerd verkeer.
Tijdens de intocht op vrijdag 14 juni wordt van 20.00 uur tot het einde van de stoet (circa 21.15 uur) is de Plasweg tussen de Sniepweg en de Toernooiweg geheel afgesloten. De organisatie verzoekt iedereen met de fiets naar het Be Fair-terrein te komen.

Voor meer informatie: organisatie.waddinxveenwandelt@gmail.com of tijdens de inschrijving.


Zomeractiviteiten senioren

Waddinxveen - Palet Welzijn heeft voor de zomer weer een programma samengesteld met diverse activiteiten.

Er kan muziek worden gemaakt, er is een lezing over Arabische cultuur of een workshop glasmozaïek. Ook het Waddinxveens dictee ontbreekt niet. Aanmelden kan alleen schriftelijk via het aanmeldformulier in de folder die verkrijgbaar is bij Palet Welzijn in het Anne Frank Centrum aan Jan van Bijnenpad 1 of te downloaden via www.paletwelzijn.nl.

Voor meer informatie: 088 02 34 247.