Suzanne Hetyey van Care for Family ontvangt een cheque uit handen van Floris-Jan van den Heuvel.
Suzanne Hetyey van Care for Family ontvangt een cheque uit handen van Floris-Jan van den Heuvel. Foto:

Theaterstuk De Grote Sprong

Waddinxveen - Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) in Gouda houdt dinsdag 2 juli een theatervoorstelling voor ouders en hun kinderen over de overgang van groep 8 naar de brugklas. Als een kind naar de middelbare school gaat, verandert er veel voor het kind maar ook voor de ouder. Goed contact met het kind is belangrijk, maar waar, wanneer en hoe? Daar gaat de voorstelling over.
De theatervoorstelling De Grote Sprong is voor alle kinderen van groep 8 en ouders en vindt plaats op dinsdag 2 juli van 18.30 tot 20.00 uur in De Chocoladefabriek in Gouda. De toegang is vrij. Aanmelden kan via www.cjgcursus.nl


Cheque voor Care for Family

Waddinxveen - Texo Trade Services is van Waddinxveen verhuisd naar een nieuw gebouw op het Gouwepark in Moordrecht. Bij de uitnodiging voor de opening van het nieuwe gebouw werd genodigden gevraagd geen bloemen of geschenken te geven maar een bijdrage voor Care for Family. Floris-Jan van den Heuvel, directeur van Texo Trade Services overhandigde woensdag 29 mei bij Care for Family een cheque van 1250 euro. Suzanne Hetyey van Care for Family was er blij mee. "Mede dankzij deze gift kunnen we onze ondersteuning aan 240 gezinnen continueren."