Een bakkie doen met vluchtelingen

Waddinxveen – Op Wereldvluchtelingendag donderdag 20 juni is iedereen welkom om een 'bakkie te komen doen' met vluchtelingen van VluchtelingenWerk Waddinxveen.

Het gevoel krijgen dat je erbij hoort draagt bij aan een goede start en een snellere integratie in Nederland. En dat begint vaak met iets 'simpels' als samen een kop koffie drinken.

'Kom kennismaken met een statushouder (vluchteling met een tijdelijke verblijfsvergunning) die graag met u in gesprek gaat om te vertellen hoe het is om een nieuw bestaan op te bouwen in Waddinxveen' roepen de vrijwilligers van VluchtelingenWerk, die graag informatie geven over hun werkzaamheden, de begeleiding van vluchtelingen, op. Verschillende organisaties uit Waddinxveen zijn ook aanwezig en laten zien wat zij voor vluchtelingen doen. Belangstellenden zijn van harte welkom tussen 14.00 en 17.00 uur om een kijkje te komen nemen op de locatie aan de Mauritslaan 55.


Klaverjassen

Waddinxveen - Autoclub De Gouwe Rijders uit Waddinxveen houdt donderdag 6 juni een klaverjasavond in De Gouwebloem aan de Tollenslaan 161. Inschrijven vanaf 19.30 uur, ook niet-leden zijn welkom.