Zingen op zomeravonden

Waddinxveen - Ook dit jaar worden er weer vier zomerzangavonden georganiseerd. Steeds op de woensdagavond, de aanvang is om 19.30 uur in gebouw De Hoeksteen aan de Esdoornlaan 4 in Waddinxveen.

De avonden zijn op 26 juni met organist Liana Schipaanboord, 10 juli met organist Margreet Zandbergen, 24 juli met organist Peter den Hertog en 7 augustus met organist Bart Oosterom.

De avonden zijn interkerkelijk en gaan uit van het platform Zomerzangavonden Waddinxveen. Er is een groeiende belangstelling voor deelname.

De liederen zijn heel herkenbaar en ook nu zal het repertoire voor veel mensen tal van herinneringen oproepen. Iedereen, vanuit welke (kerkelijke) achtergrond dan ook, is welkom om op een doordeweekse avond mee te zingen met vertrouwde geestelijke liederen. De toegang is vrij; er wordt een collecte gehouden ter bestrijding van de kosten. De meeropbrengst gaat naar het project van mannenkoor De Gouwestem voor kankeronderzoek van Casper van Eijk.
Voor meer informatie en eventueel vervoer: 0182- 740758 (Thijs Boeser) of naar 06-24250026. Mailen kan naar waddinxveenzingt@gmail.com