Een deel van het Spoorpad in Waddinxveen.
Een deel van het Spoorpad in Waddinxveen. Foto: Google Streetview

Spoorpad krijgt er 23 woningen bij

Algemeen 608 keer gelezen

Waddinxveen - Een van de kopers was erbij toen vorige week de eerste steen werd gelegd van het nieuwbouwproject ‘t Gouwe, dat 23 woningen telt. Het project maakt onderdeel uit van de laatste fases van winkelhart Gouweplein.

Ook de ontwikkelaar, de aannemer en wethouder Martijn Kortleven waren getuigen van het leggen van de eerste stenen voor de woningen die met de voorzijde aan het Spoorpad liggen. Aan de achterzijde op de eerste verdieping is een privéterras dat grenst aan de bestaande gezamenlijke daktuin.

Bij het ontwerp van de huizen is rekening gehouden met professioneel thuiswerken. Kortleven, met in zijn portefeuille financiën, economie en ruimtelijke ordening roemde zijn gemeente om de leefbaarheid. “Waddinxveen is een mooi, groen en goed bereikbaar dorp in het Groene Hart. Leefbaarheid en diversiteit zijn belangrijke woonpijlers voor de gemeente Waddinxveen. Het nieuwbouwproject ‘t Gouwe is belangrijk voor de verdere realisatie van een plezierige leefomgeving aan het Gouweplein.”

De directeur van ontwikkelaar MRP toonde zich verheugd dat er zoveel animo voor het project is, waardoor de woningen in korte tijd zijn verkocht.