Justin Sterk nam zich voor niets over de scheidsrechter te zeggen.
Justin Sterk nam zich voor niets over de scheidsrechter te zeggen.

Negental ASW laat door de knieën in Polsbroek

Sport 538 keer gelezen

VOETBAL
Waddinxveen – ASW bleef ook in de tweede wedstrijd na de winterstop puntloos. In Polsbroek incasseerde de Waddinxveense formatie, die vlak voor tijd werd gereduceerd tot negen, de 2-1 van SPV’81.

In de eerste helft had ASW nog het beste van het spel. Het hoog geklasseerde SPV’81 had de handen vol aan de Waddinxveense middenmoter, die via Justin van Holy op een 0-1 voorsprong kwam.

De tweede helft was heel anders van aard. De scheidsrechter drukte daarbij een belangrijke stempel op de wedstrijd. Hij deelde de ene na de andere gele kaart uit. Negen waren er voor ASW, slechts eentje voor SPV’81. Omdat Andy de Mooij twee keer geel kreeg moest ASW al snel verder met tien. Een directe rode kaart voor Luca Troiano zorgde ervoor dat de gasten het laatste kwartier nog maar met negen spelers op het veld stonden. ASW leek daarin een 1-1 gelijkspel te bereiken maar een paar minuten voor tijd wist SPV alsnog toe te slaan (2-1). “Ik heb me voorgenomen niets over de scheidsrechter te zeggen, omdat dat toch geen zin heeft”, reageerde trainer Justin Sterk. “Blijkbaar deden we iets fouts, waardoor hij de pik op ons had.”