Afbeelding

Be Fair tankt vertrouwen

Sport 451 keer gelezen

VOETBAL
Waddinxveen – Be Fair gaat met een goed gevoel de nacompetitie in. De formatie van trainer Martijn Peters won de laatste wedstrijd in de reguliere competitie met 2-1 van TAVV.

Mika Halsey opende in de eerste helft op fraaie wijze de score. In de 37ste minuut haalde hij van grote afstand vol uit en verschalkte daarmee de doelman van de bezoekers. Be Fair kon echter maar drie minuten genieten van de voorsprong (1-1).
Na de pauze trok de thuisploeg de wedstrijd naar zich toe en de 2-1 viel na een aanval over meerdere schijven waarbij Mo el Azzouti het eindstation was. “Een lekkere opsteker voor de nacompetitie die zaterdag start”, reageerde Peters, die echter nog niet de tegenstander weet. “Doordat Zwammerdam-Alphense Boys zaterdag niet is gespeeld, ligt het hele schema op zijn gat. We zien het wel tegen wie we spelen.”

Het is zeer twijfelachtig of Tom de Vos meespeelt. Hij heeft zich tijdens de training geblesseerd aan zijn enkel.