Martijn Peters vond Rens Blok goed spelen.  (foto: archief HvH)
Martijn Peters vond Rens Blok goed spelen. (foto: archief HvH)

Rens Blok lichtpuntje bij Be Fair

Sport

VOETBAL
Waddinxveen - Be Fair bleef in de laatste thuiswedstrijd van de reguliere competitie met lege handen. Het Wassenaarse Blauw-Zwart zegevierde op sportpark ‘t Suyt met 1-2.

Trainer Martijn Peters hield uit voorzorg enkele spelers buiten de basis. Zo startte aanvalsleider Haitem el Harti (lichte blessure) op de bank. Rens Blok begon daardoor vanaf het begin in de punt van de aanval. De aanvaller was lange tijd geblesseerd en maakte volgens Peters een uitstekende indruk. “Hij was goed in de duels een prima aanspeelpunt.”

Met de terugkeer van Blok is er voorin weer wat te kiezen. Blok werd zaterdag geflankeerd door buitenspelers Jesse van Lochem en Devin Roos.

“De laatste twee wedstrijden staat alles in het teken van de nacompetitie. Dat betekent dat we spelers met lichte pijntjes niet laten spelen. We willen op 11 juni met een fitte groep aan de nacompetitie beginnen”, aldus Peters. Be Fair speelt in de eerste ronde tegen het Bodegraafse Rohda’76 óf SJC uit Noordwijk. Welke ploeg het wordt, wordt zaterdag als de laatste speeldag op het programma staat, bekend.