Logo hartvanwaddinxveen.nl

ASW werkt aan begeleidingsteam

  •   keer gelezen   Sport

VOETBAL
Waddinxveen – Het begeleidingsteam van ASW voor volgend seizoen krijgt steeds meer vorm. Nadat vorige week al de medische staf rond kwam, hebben nu ook teammanagers Nico Blom (ASW 1) en Jan Triep (ASW 2) toegezegd een extra jaar op hun post te blijven.

De medische staf – in de personen van verzorger Renee Cammeraat en masseur Hans de Vos – gaat zijn activiteiten op sportpark De Sniep iets uitbreiden. “Renee studeert voor fysiotherapeut en zij zal ook doordeweeks, als het in haar programma past, op de club zijn. Hans profiteert van de kennis van Renee, andersom gaat Renee Hans bijstaan in de verzorging van de spelers”, zegt hoofdtrainer Justin Sterk.

De komende week staan er gesprekken gepland met twee potentiële nieuwe trainers. Sterk: “We willen graag de technische staf uitbreiden. Als dat lukt, zullen Rick van Wijk en ik ook uitsluitsel geven of we doorgaan. Zodra de staf rond is, gaan we met de spelers om tafel.”

Peter van der Hoek keert komend seizoen in elk geval niet meer terug in ASW 1. Hij gaat spelen in het nieuw te vormen derde team. Eerder had een andere routinier, Michael de Zwart, al aangegeven te stoppen na dit seizoen. Sterk: “Ze krijgen een afscheidswedstrijd.”

Meer berichten