De succesvolle ploeg van TOOS in Zoetermeer.
De succesvolle ploeg van TOOS in Zoetermeer.

Zeven medailles voor herenteam Toos

Sport 676 keer gelezen

TURNEN
Waddinxveen – De heren van het Toos Turn Team gaven zaterdag bij districtswedstrijden in Zoetermeer hun visitekaartje af. De Waddinxveners veroverden zeven medailles.

Sep Koolmees had een prima dag en eiste in categorie Benjamin 16 een zilveren medaille voor zich op. Olaf van Kats en Finn Koolmees deden mee in categorie Instap 16. Zij eindigden op respectievelijke de zeventiende en twintigste plaats.

Marijn Bancken deed voor Toos mee in categorie Pupil 15 en werd elfde. Jorn Brouwer turnde een prima wedstrijd in categorie Pupil 14 en mocht als beloning een bronzen plak mee naar Waddinxveen nemen.

Twee keer goud, twee keer brons
Vier heren van het Toos Turn Team kwamen in actie in categorie Jeugd 9: Dirkjan Boevé, Damian Rook, Niels Romijn en Auke de Lange. Boevé werd twaalfde en Romijn kwam uit op een achtste plaats. Rook en De Lange haalden het podium. Rook pakte het brons, De Lange eiste het goud voor zich op.

In categorie Jeugd 8 stonden twee heren van TOOS aan de start. Timo Boomers werd zesde, Jelle Versluis legde beslag op het zilver.

Stefano van Kesteren van het TOOS Turn Team kwam in actie in categorie Senior 5. Hij werd het podium opgeroepen om een bronzen medaille in ontvangst te nemen. Swen van Diggele eiste in categorie Senior 6 het goud voor zich op.