Logo hartvanwaddinxveen.nl

Be Fair heeft geen kind aan FC VVC

  •   65 keer gelezen   Sport

VOETBAL
Waddinxveen – Be Fair werd zaterdag geen strobreed in de weg gelegd door FC VVC. In Nieuw-Vennep kon de Waddinxveense formatie daardoor naar hartenlust werken aan het doelsaldo: 1-6.

In de eenzijdige wedstrijd nam Be Fair door Martijn Kok een vroege voorsprong. Lang konden de bezoekers niet genieten van die voorsprong, want binnen vijf minuten maakte de thuisploeg gelijk. Het was één van de laatste aanvallende wapenfeiten van VVC, dat zwaar tegenviel en niet mocht klagen dat het bij rust pas 1-2 stond voor Be Fair.
Rayvano Saluteru, voor het eerst dit seizoen in de basis, zorgde voor de nieuwe Waddinxveense voorsprong. Na de pauze was Be Fair oppermachtig. Martijn Kok schoot met twee treffers de wedstrijd snel in het slot, Bas van der Lugt maakte 1-5, waarna Mo el Azzouti de eindstand bepaalde op 1-6. "Je mag niet klagen als je met zulke cijfers wint, maar we hebben uiteindelijk nog maar dertig procent van onze kansen benut", reageerde trainer Bert de Best. "Ik overdrijf niet, want na de eerste helft hadden we al met 5-0 of 6-0 voor moeten staan."
Be Fair staat in het klassement vierde op zes punten achterstand van koploper en eerste periodewinnaar TAVV.

Meer berichten