Logo hartvanwaddinxveen.nl

Zorgen Korbis nemen toe

  •   86 keer gelezen   Sport

KORFBAL
Waddinxveen – De korfballers van Korbis zijn gezakt naar de laatste plaats in het klassement in de eerste klasse. De formatie van trainer Marco van Leeuwen verloor zaterdag met duidelijke cijfers van Refleks: 14-21.

Korbis had al snel geen uitzicht op een goed resultaat. De bezoekers waren in de eerste helft scherper en effectiever. "Bij rust was het al 14-7 voor Refleks. Dan weet je dat de wedstrijd al verloren is", zei Van Leeuwen, die zijn ploeg een compliment maakte voor de strijdlust die het gedurende de gehele wedstrijd toonde. "Aan de inzet ligt het zeker niet. We moeten als team op onze tenen lopen. Dat gaat goed als iedereen een goed niveau haalt, maar we hebben te veel spelers die nog de sprong naar het eerste klasse-niveau moeten maken. Dat heeft tijd nodig."

Toch wanhoopt Van Leeuwen niet. "We staan weliswaar laatste, maar het verschil met de ploegen boven ons is klein. Ik verwacht dat we in de tweede competitiehelft progressie kunnen maken. Hopelijk kunnen we één van de laatste twee wedstrijden voor de zaalcompetitie nog winnen. Zaterdag tegen Sporting Trigon wordt lastig, tegen Juliana maken we meer kans, verwacht ik."

Meer berichten