Logo hartvanwaddinxveen.nl
De baan van Antilope was vrijdagavond decor van regiowedstrijden.
De baan van Antilope was vrijdagavond decor van regiowedstrijden.

Antilope-meisjes niet in de prijzen in regiowedstrijd

  •   55 keer gelezen   Sport

ATLETIEK
Waddinxveen – Onder prima omstandigheden streken vrijdag zo'n 120 meisjes junioren van tien verenigingen in de regio neer op de atletiekbaan van SC Antilope voor onderlinge regionale wedstrijden. De jongens junioren leverden strijd bij AV'47 in Boskoop.

Er werd gestreden op de onderdelen sprint (60 en 80 meter), kogelstoten, discuswerpen, speerwerpen, verspringen en hoogspringen. Hoewel de meisjes van Antilope goede prestaties leverden, was het niet voldoende om in de prijzen te vallen.

Na een geslaagde eerste Gouwebosloop organiseert SC Antilope komende maandag de tweede loop. Deze loop is er voor leden, maar ook niet-leden van SC Antilope zijn welkom. Er is een afstand voor iedereen. De hardlopers kunnen 2,5, 5, 7,5 of 10 kilometer lopen. Daarnaast is er een parcours van 5 kilometer uitgezet voor wandelaars. De Gouwebosloop start om 19.30 uur. De kosten voor deelname bedragen 3,50 per keer. Jeugdleden van SC Antilope kunnen gratis meedoen.

Inschrijven kan op het atletiekcomplex aan de Alberdingk Thijmlaan, waar ook de start en finish zijn. De derde Gouwebosloop vindt op donderdag 27 juni plaats. Voor meer informatie: www.scantilope.nl.

Meer berichten