Logo hartvanwaddinxveen.nl
De twirlers van Illusion sleepten negen medailles in de wacht.(foto: pr)
De twirlers van Illusion sleepten negen medailles in de wacht.(foto: pr)

Negen medailles voor twirlers Illusion

  •   27 keer gelezen   Sport

TWIRLEN
Waddinxveen - De tweede wedstrijd van het seizoen, in Oude Tonge, leverde Illusion een totaal van negen medailles op. Daarnaast haalden twee Waddinxveense dames plaatsingspunten voor het NK.

Sophie Vermeulen liet op haar tweede wedstrijd in de klasse Juvenile Novice 1-Baton een ijzersterke routine zien. Hiervoor werd ze beloond met een tweede plaats en een promotie naar de Beginnersklasse. Dione van der Greft behaalde direct haar eerste plaatsingspunten voor het NK. Ook Irine Kleiweg wist in de klasse Senior Beginner Super-X-Strut haar eerste plaatsingspunten te behalen. Het tweemaal behalen van plaatsingspunten betekent plaatsing voor het NK Twirlen in december.
Verder werden gouden medailles behaald door Team C, Jet Russcher in de klasse Preteen Novice 1-Baton, Lieke Siersema in de klasse Junior Novice 1-Baton, Petra van Harten en Hanneke Heemskerk in de klasse Junior Beginner Duo Twirling, Madelon van Harten en Lindsay Sip in de klasse Senior Beginner Duo Twirling, Sophie Vermeulen in de klasse Juvenile Kids Twirl, Djarah Kleiweg en Irine Kleiweg in de klasse Senior Novice Duo Dance Twirl. Een bronzen medaille was er voor Lindsay Sip in de klasse Senior Beginner 2-Baton en voor Hanneke Heemskerk in de klasse Junior Beginner Solo Dance Twirl.

Meer berichten