Logo hartvanwaddinxveen.nl
Jelle Versluis (links) en Damian Plug.
Jelle Versluis (links) en Damian Plug.

Toos-turner Jelle Versluis naar landelijke meerkamp

  •   63 keer gelezen   Sport

TURNEN
Waddinxveen – Jelle Versluis heeft zich bij kwalificatiewedstrijden in Purmerend geplaatst voor de landelijke meerkampfinale. Het lid van het Etec Toos Turn Team werd tweede. Net als Versluis kwam Damian Plug ook uit in categorie Jeugd 8. Voor Plug waren de druiven zuur; hij werd vijfde en heeft daarmee de ondankbare rol van eerste reserve voor de finale.
In dezelfde categorie vertoonden ook Timo Boomers en Victor Moons hun kunsten in de derde en laatste plaatsingswedstrijd. Zowel Victor (9e) als Timo (18e) kon zich niet mengen in de strijd om de startbewijzen.
Dirkjan Boevé en Niels Romijn kwa-

men in actie in categorie Pupil 15. In deze kwartfinale lagen tien startbewijzen klaar voor de halve finale. Dirkjan haalde het: hij kwam uit op een 7e plaats. Romijn werd 18e en stroom niet door.
Auke de Lange en Naud van Egmond, categorie Pupil 14, overleefden de schifting wel. Zij voldeden ruimschoots aan de eis om bij de eerste vijftien te eindigen. De Lange werd achtste, Van Egmond elfde.

Het Etec Toos Turn team had ook twee turners ingeschreven in categorie Instap 16. Zowel Marijn Bancken (20e) als Olaf kats (24e) wist zich niet te plaatsen voor de halve finale.

Meer berichten