Logo hartvanwaddinxveen.nl

DG1-pupillen De Gouwe maken einde aan droogstand

  •   104 keer gelezen   Sport

WATERPOLO
Waddinxveen – Het was zaterdag ouderwets gezellig in Gouwebad De Sniep. Oude tijden leken te herleven. Na jaren van droogstand kon één van jeugdteams van De Gouwe kampioen worden.

In een 'uitverkocht' zwembad vol spandoeken en veel toeschouwers mochten de pupillen van DG1, na een heuse line-up, beginnen tegen de nummer 2 in de competitie, SG De Residentie uit Den Haag.

De uitwedstrijd werd nipt met 5-4 gewonnen door de Waddinxveners, maar ook in deze wedstrijd zouden geen cadeaus worden gegeven.
De spanning speelde duidelijk een rol van betekenis bij de jeugdige talenten. De voorsprong van 3-0 verdampte halverwege de wedstrijd en de uitploeg dwong het team van Remko Overdam en Bart Houtman tot het uiterste. In de laatste periode braken de Hagenaars definitief en liep de score uit naar 8-3 in het voordeel van de thuisploeg. Na het laatste fluitsignaal mochten Thijs Boonstoppel, Nanne van Tilburg, Eveline Hogerheide, Yunus Azzihmed, Sem Berckenkamp, Renske Overdam, Kimber van der Linde, Indy Matze, Harm Nahon, Luuk Ponsioen en Frederique van Veldhoven zich laten huldigen en genieten van felicitaties en kinderchampagne.

Meer berichten