De jongens onder achttien jaar hadden weinig moeite met Crackerjacks.

Derde kwart wordt Bouncers fataal

Sport 212 keer gelezen

BASKETBAL
Waddinxveen – In Diemen moest de hoofdmacht van Bouncers het onderspit delven tegen Blue Stars: 72-57.Het eerste kwart ging met 14-14 gelijk op.

Ook in het tweede en derde kwart bleef Bouncers in de buurt van de thuisploeg. Het venijn zat echter in het vierde kwart met slechts zes punten voor Bouncers. Ook Blue Stars had moeite met scoren, maar de voorspong was groot genoeg voor de winst: 72-57. Topscoorder was Mike Hoogervorst (20 punten). De inbreng van Boudewijn Koppen werd node gemist aan de kant van de Goudse/Waddinxveense club.
Vrijdag kende Bouncers onder de 18 tegen het bezoekende Crackerjacks 2 uit Amersfoort weinig problemen. Vijf minuten in het eerste kwart stond de ploeg al op een 20-0 voorsprong, eer de bezoekers iets terug konden.
Bij rust stond Bouncers met 47-21 al in gewonnen positie om in de tweede helft door te stomen naar een ruime 95-39 overwinning. Topscoorder was Mika Luijbregts met 23 punten.

Veel spanning zaterdagmiddag in De Duikelaar bij de wedstrijd van Bouncers Meisjes onder 18 tegen het bezoekende Grasshoppers 1. Na een gelijkopgaande strijd trokken de Bouncers Meisjes met 62-65 aan het kortste eind.