Logo hartvanwaddinxveen.nl

Timios MB1 ongeslagen kampioen in hoofdklasse

  •   18 keer gelezen   Sport

VOLLEYBAL
Waddinxveen – De meisjes B1 van Timios zijn ruim voor het einde van de eerste helft van het volleybalseizoen ongeslagen winterkampioen geworden in de hoofdklasse C.

Met nog twee wedstrijden te gaan wist het ambitieuze team van trainer/coach Michael van Maaren vorige week de promotie al veilig te stellen. Zaterdag was de kraker, tegen het altijd sterke RVV uit Katwijk, om de eerste plaats. Timios wist, ondanks enkele dubieuze fouten van de scheidsrechter op cruciale punten, de winst naar zich toe te trekken. Met 1-3 (27-25, 18-25, 25-27 en 24-26) lieten de dames uit Waddinxveen zien dat zij klaar zijn om aan te treden in de topklasse, waar zij de tweede helft van het seizoen spelen.

Het team bestaat uit tien spelers die nagenoeg hun hele volleybalcarrière, vanaf de jongste mini's, met elkaar volleyballen. Naast hun gedrevenheid en liefde voor het spel, kunnen de meiden het onderling goed met elkaar vinden. Ondanks het leeftijdsverschil tussen de jongste en oudste speler (net 13 en bijna 17 jaar) zijn deze volleyballers in en buiten het veld een hecht team. Met elkaar hopen zij dan ook hoge ogen te gaan gooien in de topklasse, het hoogst haalbare niveau voor de jeugd in de reguliere competitie.

Meer berichten