Tijdens de sportdag voor mensen met een verstandelijke beperking kan aan speerwerpen gedaan worden.
Tijdens de sportdag voor mensen met een verstandelijke beperking kan aan speerwerpen gedaan worden.

Dankzij Rotary en Antilope feest voor mensen met beperking

Sport 274 keer gelezen

ATLETIEK
Waddinxveen – Atletiekvereniging SC Antilope houdt zaterdag 1 september van 11.00 tot 15.00 uur een feestelijke sportdag voor mensen met een verstandelijke beperking.

De activiteiten beginnen met een kennismaking met de atletiekonderdelen zoals sprinten, verspringen, kogelstoten en balgooien. Aan het eind van de ochtend is er een estafette voor de deelnemers waar zij samen met hun familie, begeleiders of woongroep aan kunnen deelnemen. Na de lunch zijn er andere activiteiten zoals een springkussen en touwtrekken.
Deze feestelijke sportdag wordt gesponsord door Rotary Waddinxveen met een deel van de opbrengsten van de Santarun afgelopen december. Deelnemers kunnen zich tot zaterdag 1 september aanmelden via teunissenvon@gmail.com of 0628516756.
Bij Antilope traint iedere woensdag van 16.15 tot 17.30 uur een G-groep, sporters met een verstandelijke beperking. Hier is nog plek voor nieuwe leden.


Yoga voor vrouwen in Zuidhonk

Waddinxveen – Speciaal voor vrouwen gaat dinsdag 4 september in het Zuidhonk aan de Zuidplaslaan een serie van vijftien lessen yoga van start. Op het programma staan ontspannings- en ademhalingsoefeningen. De lessen van de eerste groep duren van 9.00 tot 10.00 uur. De tweede groep, vrouwen van 55plus, is welkom van 10.15 tot 11.15 uur. Voor meer informatie en aanmelden: cjmacgillavry@hotmail.com.