Logo hartvanwaddinxveen.nl
<p>Martijn Kortleven keert na de komende verkiezingen niet terug als wethouder.</p>

Martijn Kortleven keert na de komende verkiezingen niet terug als wethouder.

Ingezonden brief

‘Waarom keert wethouder Martijn Kortleven niet terug?’

  •   keer gelezen   Ingezonden

Het is zo naar om te lezen dat PCW de belangen van Waddinxveen en van alle inwoners minder belangrijk vindt dan hun eigen idee van rechtvaardigheid. 

Als je de politiek van Waddinxveen een beetje volgt, zie je dat we na de bestuurscrisis van ongeveer anderhalf jaar geleden in de heer Kortleven een zeer kundige wethouder hebben gekregen. Niet van een partij waar ik op stem, maar de kennis en kunde vallen zeker op. 

Bij de volgende verkiezingen is hij echter niet de wethouderskandidaat voor PCW. Waarom niet? Omdat hij gescheiden is. Een persoonlijke zaak die niets met de politiek van Waddinxveen te maken heeft, lijkt mij. 

PCW heeft altijd aangegeven dat zij voor stabiliteit wil gaan... Het is zo triest om te zien dat er in deze tijd nog zo met mensen om wordt gegaan.

God is liefde, barmhartigheid, vergeving en liefde. Deze partij en kerk blijken koud, veroordelend en hard. In een voor deze mensen lastige tijd gaan ze niet om je heen staan, maar word je verstoten en raak je ook nog je baan kwijt. 

Dat er mensen zijn die het grootste gedeelte van hun leven ongelukkig zijn is geen probleem. Als je naar buiten toe maar doet of alles goed is.

Van de SGP verbaast dit mij helaas niets, maar van de CU wel. Bijzonder dat zij hierin meegaan. 

Ik ken deze mensen niet persoonlijk, maar ik wens ze beiden alle goeds voor de toekomst. Ik hoop van harte dat jullie familie er wel voor jullie is, maar ook dat er mensen in de kerk en in de PCW zijn die zich uit durven te spreken. Soms is ‘je er niet mee bemoeien’ iets in stand houden.

En voor Waddinxveen? Ik hoop dat de kiezers zien dat voor PCW Waddinxveen niet op de eerste plaats komt. Deze oproep is ook aan de andere partijen (inclusief CU); waar wil je mee in zee gaan?

  • A. Peppel


Zoveel mensen, zoveel meningen  

Ingezonden brieven in Hart van Holland bevatten maximaal 350 woorden en moeten voorzien zijn van uw naam.
De redactie behoudt zich het recht voor bijdragen te weigeren of in te korten.  

Redactie en uitgever zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van ingezonden brieven, 
zowel in de print- en onlineversie als op sociale media van Hart van Holland.

Meer berichten