Werkzaamheden aan de hefbrug, juli 2021. Ze worden tegelijkertijd uitgevoerd als de werkzaamheden aan de N207.
Werkzaamheden aan de hefbrug, juli 2021. Ze worden tegelijkertijd uitgevoerd als de werkzaamheden aan de N207. Foto: Myriam Dijck
Ingezonden brief

‘Wie verzint het om hefbrug en N207 tegelijk af te sluiten?’

Ingezonden Hefbrug Waddinxveen 936 keer gelezen

Ik woon in de Zeeheldenwijk in Waddinxveen. Wie verzonnen heeft om de brug tegelijk met de Henegouwerweg af te sluiten heeft zich niet verdiept in de situatie van de wijk waarin ik woon. 

Als ik een afspraak heb met de huisarts moet ik via de Boskoopse brug, over de altijd drukke Zijde, via het Noordeinde terug naar Waddinxveen. Ik mag niet over het gedeelte van de Henegouwerweg rijden richting de Coenecoopbrug. Mijn wijk valt buiten ‘het werkgebied’. Bewoners van de Henegouwerweg tot nr. 94 mogen wel door het werkgebied. 

Mijn wijk ligt een klein stukje verder, dus omrijden maar. Als ik naar Rotterdam of Den Haag wil, heb ik de keuze om via de Brugweg, Bloemendaalseweg (ik heb bij alle inhammen moeten wachten) en verder in Gouda naar de A12/A20 te rijden. 

De vorige keer mochten wij als bewoners over het werkgedeelte rijden, wat een hoop frustratie heeft gescheeld. Na het plegen van een telefoontje werd mij verteld dat de bewoners een brief hebben ontvangen en op dat moment hadden kunnen reageren, maar in die brief stond dat bewoners vrije doorgang hadden. 

Als er duidelijk in had gestaan dat dit alleen zou gelden voor de bewoners tot nr. 94, hadden we wel gereageerd, maar dat stond niet in de brief. We hebben dus niet gereageerd.

  • Ineke den Haan


Zoveel mensen, zoveel meningen  

Ingezonden brieven in Hart van Holland bevatten maximaal 350 woorden en moeten voorzien zijn van uw naam. 
De redactie behoudt zich het recht voor bijdragen te weigeren of in te korten.  

Redactie en uitgever zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van ingezonden brieven, 
zowel in de print- en onlineversie als op sociale media van Hart van Holland.