Logo hartvanwaddinxveen.nl
<p>De Buitenspeeldag kan dit jaar weer doorgaan.</p>

De Buitenspeeldag kan dit jaar weer doorgaan.

(Foto: pr)

Vrijwilligers gezocht voor begeleiding Buitenspeeldag op 21 augustus

  •   keer gelezen   Human Interest

Waddinxveen - De wijkplatforms mogen dit jaar weer een buitenspeeldag organiseren voor alle Waddinxveense kinderen. Deze dag staat gepland voor zaterdag 21 augustus, tussen 14.00 en 17.00 uur, op de voetbalvelden van ASW aan de Dreef. 

Er zijn attracties als een stormbaan, een groot en klein springkussen en veel kleinere spellen. Ook is de sportbus van Jeugd en Jongerenwerk aanwezig met bubbelvoetbal.

Aanmelden
Om een inzicht te krijgen in het aantal deelnemers, wordt aan de ouders gevraagd hun kinderen aan te melden via buitenspeeldagwaddinxveen2020@gmail.com (dit kan nog de dag van tevoren). Om de buitenspeeldag in goede banen te leiden, kan de organisatie nog wel een stuk of 25 vrijwilligers gebruiken. Zowel voor de organisatie vooraf, als voor het opbouwen, en het begeleiden van een spel tijdens de buitenspeeldag en voor het uitdelen van drinken en wat lekkers aan de kinderen.

Wie deze zaterdag 21 augustus in de vakantie beschikbaar is en mee wil werken als vrijwilliger kan zich opgeven via: buitenspeeldagwaddinxveen2020@gmail.com (dit adres klopt, ondanks vermelding van het jaar 2020). 

Meer berichten