Marion Mulder in de zaak die van haar en haar broer is; de vijfde generatie Mulder inmiddels.
Marion Mulder in de zaak die van haar en haar broer is; de vijfde generatie Mulder inmiddels.

Powervrouw # 19: modevrouw Marion Mulder

Human Interest 580 keer gelezen

Na een oproep van de gemeente aan inwoners om lokale ‘powervrouwen’ in het zonnetje te zetten op Internationale Vrouwendag op 8 maart, werden 30 gegadigden naar voren geschoven, onder wie Marion Mulder (48) van de gelijknamige modezaak in Waddinxveen. 

Er was inderdaad best lef voor nodig om uitgerekend in coronatijd toch voor een verhuizing en daarmee voor een groter winkelpand te gaan, samen met haar broer. Dat geeft Marion Mulder zelf ook wel toe. 

Het was voor een vriendin van een damesserviceclub in Gouda reden om via de gemeente een bos bloemen te laten bezorgen bij Mulder op 8 maart dit jaar. “We hadden eerst twee zaken, een specifiek voor mannenmode en de andere voor vrouwenmode, en nu zit alles in één pand aan het Gouweplein, naast de speelgoedwinkel. Een pand dat 150 vierkante meter groter is.”

De plannen waren er al, maar om ze ook door te zetten in coronatijd, daar was wat moed voor nodig. “Maar wij kijken wel graag vooruit, in de toekomst. Bovendien hebben we een hele goede en vaste klantenkring, die we de komende jaren nog graag willen uitbouwen. Ik heb altijd het vertrouwen gehad dat het goed komt.” 

Mulder vindt zelf eigenlijk heel veel vrouwen ‘powervrouwen’. “Veel vrouwen die ik ken, zoals mijn moeder, maar ook vriendinnen, weten veel ballen in de lucht te houden. Het huishouden, de kinderen en dan ook nog je werk.”

Lees hier het verhaal over powervrouw # 18 terug