Logo hartvanwaddinxveen.nl

Powervrouw # 15: Diana de Rooij (47)

  •   keer gelezen   Human Interest

Na een oproep van de gemeente aan inwoners om lokale ‘powervrouwen’ in het zonnetje te zetten op Internationale Vrouwendag op 8 maart, werden 30 gegadigden nar voren geschoven, onder wie Diana de Rooij. In deze rubriek aandacht voor haar. 

In oktober is het precies 25 jaar dat Diana de Rooij samen met haar man Paul het restaurant Paddle’s begonnen aan de Zuidkade in Waddinxveen. De gastvrouw heeft tijdens de coronatijd nooit haar koppie laten hangen en daarom vond een collega-ondernemer een bos bloemen voor deze powervrouw dik verdiend.

Diana de Rooij ziet zichzelf niet als ‘powervrouw’, maar ze zegt wel een ondernemer te zijn in hart en nieren. 

“Toen we over de ergste schrik van de eerste lockdown heen waren, zijn we direct gaan doorpakken. We zijn snel overgeschakeld op take away en we hebben elke feestdag aangepakt om er een thema aan te hangen zoals Valentijn, Pasen, het begin van de lente en noem maar op. Er is ontzettend goed op gereageerd. Ook is door de vaste gasten heel erg meegeleefd met ons. En natuurlijk hebben we omzetverlies geleden, maar we hebben het wél overleefd. Persoonlijk heeft het me ook wat gebracht, ik heb veel gewandeld. Het was een tijd van bezinning. Gelukkig kunnen we onze clientèle nu weer verwelkomen.” 

Wie zij zelf een echte powervrouw vindt? “Ik ga geen specifieke naam noemen. Ik vind alle vrouwen die vrijwilliger zijn absolute powervrouwen. Zoals die vrouw die een week lang elke ochtend om vijf uur naast haar bed stond om pannenkoeken te gaan bakken voor ouderen. Petje af. En de vrouwen van de hospice, ook chapeau.”

Lees hier het verhaal terug over powervrouw # 14

Meer berichten