Logo hartvanwaddinxveen.nl
<p>Powervrouw Megan Nauta die in coronatijd fotostudio Voor Altijd & Eeuwig oprichtte.</p>

Powervrouw Megan Nauta die in coronatijd fotostudio Voor Altijd & Eeuwig oprichtte.

(Foto: Megan Nauta)

Powervrouw # 14: zzp’er Megan Nauta

  •   keer gelezen   Human Interest

Na een oproep van de gemeente aan inwoners om lokale ‘powervrouwen’ in het zonnetje te zetten op Internationale Vrouwendag op 8 maart, werden 30 gegadigden naar voren geschoven, onder wie Megan Nauta (32 jaar). 

Door haar schoonmoeder, beste vriendin en haar man werd ze onder de aandacht gebracht. Waarom? Vooral omdat ze veel lef heeft en dat klopt ook wel volgens de hoofdrolspeler zelf. “Wie zegt nou in coronatijd zijn baan op en gaat als zelfstandige ondernemer verder?” 

Ze werkte bij de bezorgdienst van een supermarkt en wilde zeker in coronatijd haar steentje bijdragen aan mensen die niet in staat zijn zelf boodschappen te doen of tot de risicogroep behoren. Ze vergat alleen zelf dat ze ook tot deze laatste groep behoort, ze heeft diabetes. Mede op aanraden van haar man is ze van baan veranderd en besloot ze als fotograaf (zzp’er) verder te gaan. 

Het was al een grote hobby van haar. “Inmiddels kan ik de boodschappen en de huur van de studio ervan betalen”, zegt ze trots. Ze vindt dat heel veel vrouwen lef tonen en dat het stikt van de ‘powervrouwen’.

Lees hier het verhaal terug over powervrouw # 13

Meer berichten