Logo hartvanwaddinxveen.nl
Foto: archief

Waddinxveen maakt vooralsnog geen gebruik van subsidiemogelijkheid

  •   keer gelezen   Financieel

Waddinxveen - Het winkelcentrum aan de Luifelbaan is weer redelijk gevuld qua winkeliers en dus denkt Thon Bostelaar, voorzitter van het Ondernemers Platform Waddinxveen niet direct gebruik te gaan maken van de subsidie die de provincie Zuid-Holland beschikbaar heeft gesteld. 

Voor winkeliers, ondernemers en gemeenten die samen hun winkel- en centrumgebied willen verbeteren heeft de provincie, evenals vorig jaar, een subsidiebedrag van in totaal een half miljoen euro beschikbaar gesteld. De provincie wil op deze wijze helpen om met name de kleine en middelgrote winkel- en centrumgebieden in Zuid-Holland te versterken, compacter te maken en bijvoorbeeld leegstand tegen te gaan. 

Volgens Henk de Bas van de ondernemersvereniging Gouweplein komt ‘t Gouweplein hier niet voor in aanmerking. En Bostelaar zou het op dit moment ook niet goed weten. 

“Er zit wat minder druk op de ketel dan in het verleden. Bovendien wachten we vooral met smart op een wethouder in Waddinxveen die zich ook weer met dit soort zaken gaat bezighouden.”

Meer berichten