Cultuurhuys de Kroon schrapt dit theaterseizoen.
Cultuurhuys de Kroon schrapt dit theaterseizoen. Foto: archief

De Kroon mikt op volgend theaterseizoen

Cultuur

Waddinxveen - Cultuurhuys De Kroon in Waddinxveen richt zich op het theaterseizoen 2021-2022. Door de coronamaatregelen en wat daaruit is voortgekomen, wordt dit seizoen door het stichtingsbestuur als beëindigd beschouwd.

Tot het laatst toe heeft De Kroon getracht alles op de rails te houden, maar regelmatig moesten voorstellingen toch worden uitgesteld of afgelast. 

Het bestuur van De Kroon heeft daarom besloten het resterende winter-/voorjaarsseizoen van 2021 te annuleren. “De realiteit heeft ons enthousiasme ingehaald. Het is sneu. Voor de artiesten, voor de vrijwilligers van het theater en niet in de laatste plaats voor het publiek.”

De Kroon richt zich nu op het volgende seizoen vanaf oktober 2021. De programmaraad, die de programmering verzorgt en de contacten met de artiesten en hun management onderhoudt, is nu bezig de voorstellingen voor het komend seizoen vast te leggen.

Het bestuur zegt er het volste vertrouwen in te hebben dat het weer een prachtig seizoen wordt in De Kroon. De vrijwilligers staan te popelen. Volgend seizoen gaat Cultuurhuys De Kroon er ‘met dubbele energie weer tegenaan om het bruisende hart, in het bijzijn van horeca en winkels, op het Gouweplein weer te laten stralen’.