De eerste kennismaking met een instrument tijdens de proeflesdag.
De eerste kennismaking met een instrument tijdens de proeflesdag. Foto: pr/archief Vonk

Weer creatief bezig zijn bij Stichting Vonk

Cultuur

Waddinxveen - De scholen zijn weer begonnen en ook bij stichting Vonk stonden de docenten te trappelen om vanaf maandag 31 augustus weer met hun leerlingen aan de slag te gaan.

Mocht het nodig zijn dan is het bij Vonk ook altijd mogelijk online muziekles te volgen. Al is het wel handig om de eerste beginselen tijdens fysieke lessen onder de knie te krijgen. Vonk adviseert daarom een ieder snel in te schrijven voor 4 kennismakingslessen op een instrument naar keuze of voor zang. 'Dan krijg je meteen een idee of je een klik met de docent hebt en of het instrument ook écht helemaal bij je past'. 

Tijdens deze lessen mag gratis een instrument mee naar huis worden genomen. Kijk voor het complete aanbod op www.stichtingvonk.nl. Voor kinderen uit groep 3 en 4 start op woensdag 16 september (lestijd 14.20 – 15.05 uur) de cursus Basismuziek. Overigens komt iedere cursist onder de 18 jaar in aanmerking voor de RBMA regeling van de gemeente Waddinxveen. Meer weten? Kijk op www.stichtingvonk.nl.

Teken- en schilderlessen hervat
Op woensdag 2 september start de ochtend- en de avondcursus Realistisch Tekenen en Schilderen met Ton van Steenbergen. Vanaf donderdag 3 september kunnen deelnemers kiezen uit een ochtend- of een middagcursus bij Annemarie van Hooff. Voor deze lessen is het ook mogelijk om een knipkaart voor 10 lessen aan te schaffen. Meer informatie op de site of haal de folder in De Kroon.