Cultuurhuys De Kroon
Cultuurhuys De Kroon Foto: Google Streetview

De Kroon komt weer met voorstellingen

Cultuur 183 keer gelezen

Waddinxveen - Cultuurhuys De Kroon aan het Gouweplein in Waddinxveen gaat weer beginnen met voorstellingen. Op zaterdag 26 september treedt de tributeband op die hits van U2 speelt en een paar dagen later, op woensdag 30 september, zijn Jop Wijlacker en Dennis Kolen als Lennon & McCartney te gast. Het bekende duo trad eerder op als Simon & Garfunkel.

Op het programma staan verder optredens van Vera Mann, Sjaak Bral, Mercy John, Pieter Jouke en Jan Rot.

Anders dan gebruikelijk
De voorstellingen zullen anders dan gebruikelijk verlopen. De artiesten geven twee voorstellingen op één avond. De eerste begint om half acht en de tweede om kwart over negen. Uiteraard zullen alle voorzorgsmaatregelen in verband met corona strikt worden gehandhaafd.

Wie alvast een voorproefje van het theaterprogramma wil, kan 12 september vanaf 15.00 uur tijdens WadCultureel naar het grote podium komen in het Burgemeester Warnaarplantsoen. Cabaretier Pieter Jouke presenteert daar het preview-programma van Cultuurhuys De Kroon. Liveoptredens zijn er van cabaretgroep Jeroens Clan en gitarist/zanger Ed Struijlaart. 

Kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen is mogelijk bij de theaterbalie in Cultuurhuys De Kroon en online via www.cultuurhuysdekroon.nl.

Het programma van De Kroon is voorlopig tot half november vastgesteld. In de loop van de herfst bekijkt het bestuur of en onder welke voorwaarden de tweede helft van het theaterseizoen plaats gaat hebben. Het Cultuurhuyscafé is vanaf maandag 31 augustus weer langer open, maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 13.30 uur.