Afbeelding

Bouw Gouwehal vertraagd door slecht weer

Algemeen 506 keer gelezen

Waddinxveen - De bouw van sporthal De Gouwehal is vertraagd. Dit komt door de weersomstandigheden van de afgelopen periode. Dat laat het college van burgemeester en wethouders van Waddinxveen in een memo aan de raad weten. 

Het was de bedoeling om de sporthal in het nieuwe seizoen, vanaf september, in gebruik te nemen maar dat gaat niet lukken. Gesproken wordt nu over december 2024. 

De naastgelegen tennishal is verbouwd en op 29 januari al in gebruik genomen. Toen is ook begonnen met de sloop van het gymlokaal aan de Joh. Postlaan. 

Er is een stedenbouwkundig plan in de maak voor sportpark De Sniep. In het laatste kwartaal van dit jaar moet dat plan er zijn, inclusief raming van de kosten. De sportzaal in Park Triangel is inmiddels aanbesteed. Het is de bedoeling dat in 2025 daadwerkelijk gestart wordt met de bouw. 

Na de herfstvakantie van dit jaar krijgt Korbis nieuwe korfbalvelden. De oplevering van die velden staat gepland op 14 maart volgend jaar. Tot slot het nieuwe zwembad; de aanbesteding voor het ontwerp moet in het laatste kwartaal van dit jaar rond zijn.