(foto: Nicole Lamers)
(foto: Nicole Lamers)

LC Packaging ontvangt predicaat Koninklijk

Algemeen 562 keer gelezen

Waddinxveen - Het bedrijf LC Packaging aan de Otto Matseweg 9 in Waddinxveen is door koning Willem-Alexander onderscheiden met het predicaat Koninklijk. Donderdag 15 februari reikt loco commissaris van de Koning Jeannette Baljeu het predicaat Koninklijk uit aan het familiebedrijf dat gespecialiseerd is in verpakkingsoplossingen. 

Het predicaat Koninklijk is een erenaam voor stichtingen, instellingen of grote bedrijven. Bestaat een onderneming bijvoorbeeld langer dan 100 jaar, dan kan deze eretitel worden aangevraagd.

De uitreiking vindt plaats rond 17.15 uur aan Art Lammers. LC Packaging is een familiebedrijf dat al vier generaties actief is in de verpakkingsbranche. De overgrootvader van CEO Lucas Lammers begon het bedrijf in 1923, met als enige activiteiten de inkoop, reconditionering en distributie van (tweedehands) jutezakken. In de loop van de jaren is de dienstverlening en kennis uitgebreid. Tegenwoordig is LC Packaging gespecialiseerd in flexibele verpakkingsoplossingen voor transport van (droge) bulkgoederen.
Het familiebedrijf heeft inmiddels kantoren, magazijnen en productiefaciliteiten in vijftien landen wereldwijd.

Burgemeester Evert Jan Nieuwenhuis is bij de uitreiking aanwezig.