Afbeelding
ADVERTORIAL

Alle maten opslagunits bij IkWilOpslagruimteHuren.nl

Algemeen 337 keer gelezen

Waddinxveen - Een verhuizing, een wereldreis maken, een echtscheiding, behoefte aan meer magazijnruimte of een naaste die onverwachts komt te overlijden; iedereen kan soms wel wat extra opslagruimte gebruiken. In al die gevallen bent u bij IkWilOpslagruimteHuren.nl aan het juiste adres. In de Self Storage locaties in Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Uithoorn en Waddinxveen kunt u terecht voor opslagunits vanaf 1 m3 tot magazijnruimtes met een oppervlakte van 275 m2.

De opslagunits in Waddinxveen zijn geschikt voor particulieren en de zakelijke markt en bevinden zich op een makkelijk te bereiken locatie aan de Maarten Schoutenstraat 3. Zodra u binnenstapt merkt u direct dat alles schoon en droog is. Niels en Paula Fokkema en hun zoon Jordi zijn de gezichten én drijvende krachten achter IkWilOpslagruimteHuren.nl. “Uw spullen zijn bij ons in goede handen”, vertelt Paula enthousiast. “We zijn ons bedrijf gestart in 2016, maar sinds 2020 zijn we echt actief met de verhuur van opslagruimte. Eerst in Nieuwkoop, later kwamen daar Uithoorn, Alphen aan den Rijn en Waddinxveen bij. Elke unit is schoon en droog, u kunt bij ons uw spullen overdekt in- en uitladen. Dat is ideaal als het wat minder goed weer is.”

Bij IkWilOpslagruimteHuren.nl kunt u al vanaf een maand huren voor een vanaf-prijs van 35 euro per maand. In Uithoorn is het ook mogelijk om een garagebox of motorstalling te huren. Het intakegesprek vindt meestal plaats op de betreffende locatie waar u wilt huren. Zo kunt u de verschillende units bekijken om de juiste keuze te maken.
“We merken dat mensen in de praktijk vaak minder ruimte nodig hebben dan ze zelf denken”, vertelt Niels. “Daarom adviseren wij onze cliënten graag bij het maken van een keuze. Er zijn verder geen verborgen kosten en indien gewenst is het ook mogelijk om tijdens de huurperiode gratis over te stappen naar een grotere of kleinere unit’, vult Niels aan. Het enige dat u nodig heeft om een unit te huren is een geldig legitimatiebewijs. Elke vestiging is van maandag tot en met zaterdag geopend van 07.00 uur tot 23.00 uur. Door middel van het online portal krijgt u toegang tot de vestiging, de units zelf zijn afgesloten met een eigen hangslot. “De zeecontainers op het buitenterrein zijn wel 24/7 te bereiken.”

Het mooie van hun vak vinden Paula en Niels het contact met de mensen en de verhalen die ze vertellen. “Iedereen heeft zijn eigen reden om een extra opslag te huren”, vertelt Niels. “Van een vertegenwoordiger die graag wat voorraad in zijn werkgebied of bij huis heeft, tot een familie die de spullen van opa of oma na het overlijden op het gemak uit wil zoeken. Elk verhaal is uniek. In principe kan alles bij ons opgeslagen worden behalve etenswaren, brandgevaarlijke stoffen en dingen die bij wet verboden zijn.”

Kunt u ook wat extra opslag of bergruimte gebruiken? Kijk dan op de website IkWilOpslagruimteHuren.nl of neem vrijblijvend contact op via 085-4017316. Paula en Niels vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Afbeelding