Padelbenodigdheden.
Padelbenodigdheden.

Padelbanen geopend door burgemeester

Algemeen 502 keer gelezen

TENNIS
Waddinxveen – Burgemeester Evert Jan Nieuwenhuis heeft zaterdag de vier padelbanen van Be Fair geopend. Hij deed dat onder toeziend oog van voormalig toptennisser Michaëlla Krajicek, één van de huidige padeltoppers van het land.

De vier banen waren al een paar weken in gebruik, maar Be Fair pakte uit tijdens de officiële opening. Naast een demonstratiepartij van Krajicek, Jennifer Andringa en de tennisleraren van tennis- en padelschool Waddinxveen werden er clinics gegeven.
“Ik denk dat er wel tweehonderd mensen zijn geweest”, zei een tevreden voorzitter Arie Boonstoppel. De komst van de padelbanen zorgt voor een begin van een nieuw tijdperk voor Be Fair, dat met ingang van heden door het leven gaat als tennis- en padelvereniging.
De club heeft twee reguliere tennisbanen opgeofferd en heeft naast acht tennisbanen nu de beschikking over vier padelbanen. Padel is enorm populair. “Sinds we half augustus met een actie zijn gestart hebben we vijftien nieuwe leden erbij gekregen. Dat is een prachtig begin”, aldus Boonstoppel.
Be Fair heeft een aparte padelcommissie die zich gaat bezighouden met integratie van padel in de vereniging. “Deze week houden we nog allemaal clinics. Daarna beginnen we met tossavonden en we willen uiteraard ook een clubcompetitie opzetten en later ook meedoen aan de landelijke competitie.”