Voetbal
Voetbal

ASW wint pas na vierde goal

Algemeen 521 keer gelezen

VOETBAL
Waddinxveen – ASW heeft een voorschot genomen op een spectaculair seizoen in de vijfde klasse met zeven treffers tijdens hun eerste wedstrijd. De Waddinxveners maakten er één meer dan tegenstander Wanica Star uit Den Haag: 4-3.

In de eerste helft hadden beide ploegen moeite om kansen te creëren. In het laatste kwartier brak de wedstrijd echter los. Met een knap schot van afstand en wat precisiewerk opende Robin Schroten de score; de eerste treffer van de centrale verdediger in ASW 1. Kort daarop verdubbelde spits Justin van Holie de voorsprong. Een paar minuten voor rust kwamen de bezoekers uit het niets terug tot 2-1.
In de tweede helft viel al snel de 2-2, waarna ASW opnieuw de leiding nam door een tweede goal van Justin van Holie. Nadat Wanica Star de stand weer gelijk had gemaakt, maakte Hidde van Eijk direct vanaf de aftrap de 4-3. Dat bleek de genadeslag voor de gasten, die de thuisploeg niet meer konden bedreigen. ASW-trainer Justin Sterk was content: “Het is altijd lekker om met drie punten te beginnen. Deze zege is goed voor het moreel.”