Concordia. (foto: archief Hart van Holland)
Concordia. (foto: archief Hart van Holland)

Thuisblijvende muzikanten kunnen toch los

Algemeen 203 keer gelezen

Waddinxveen/Boskoop - Muziekverenigingen Concordia in Waddinxveen en Excelsior in Boskoop organiseren voor de tweede keer het Zomerorkest. Leuk voor de thuisblijvers. Het gaat om twee repetities en een concert voor elke muzikant met een blaasinstrument of een paar stokken.

Op donderdag 21 juli wordt er voor de tweede keer gerepeteerd in het verenigingsgebouw van Concordia aan de Jan Willem Frisoweg 1a in Waddinxveen (de eerste keer was op 14 juli). Het afsluitende concert wordt gehouden op zaterdag 23 juli op het speelveld van Park Triangel. Wie niet mee kan doen aan de repetities, maar wel geïnteresseerd is in deelname aan het concert, kan zich ook aanmelden. Het concert begint om 14.30 uur.

Op 10 juli hadden zich al meer dan vijftig muzikanten aangemeld. Meer info is te vinden op www.concordia-waddinxveen.nl/zomerorkest-2022/

Het Zomerorkest is een initiatief van Concordia en Excelsior, in 2020 organiseerden beide partijen de eerste editie, alleen golden toen nog strenge coronarestricties.