Logo hartvanwaddinxveen.nl
Geert Koren op archiefbeeld.
Geert Koren op archiefbeeld. (Stef Hoogendijk)

Geert Koren vertrekt bij Be Fair

  •   keer gelezen

VOETBAL
Waddinxveen - Het vertrek van sterkhouder Geert Koren naar DSO in Zoetermeer, is een forse aderlating voor Be Fair.

Koren treft bij DSO niet alleen voormalig Be Fair-trainer Bert de Best, maar ook Pepijn de Pagter die vorig seizoen al overstapte. “Geert is een belangrijke speler voor ons en dat maakt het extra jammer”, zegt Be Fair-trainer Martijn Peters. “Hij en Pepijn de Pagter waren de twee groeidiamanten in onze jeugdopleiding. Ik had ze er allebei graag bij gehad.”

Michael Lodder heeft besloten te stoppen evenals Robert Plug en Thomas Hartevelt, de keepers in de selectie. Be Fair vangt het vertrek van het viertal op met acht nieuwelingen. “Daar zitten drie keepers bij”, aldus Peters. Afgelopen week vroeg de jonge Lukas Plag als achtste speler overschrijving aan naar Be Fair. Met het overhevelen van jong talent uit de oudste jeugd hoopt de club weer een volwaardige selectie voor 1 en 2 te kunnen samenstellen.

Be Fair speelt deze week nog in de nacompetitie met als inzet handhaving in de derde klasse. Zaterdag werd in Zoeterwoude SJZ in de eerste ronde verslagen (1-3) door onder onder andere twee treffers van Mo el Azzouti.

Meer berichten