Logo hartvanwaddinxveen.nl
Een voorbeeld van fotograaf Pieter van Dijk.
Een voorbeeld van fotograaf Pieter van Dijk.

Fotowedstrijd: geniet van het Bentwoud en klik erop los

  •   keer gelezen

Waddinxveen/regio - Genieten van het Bentwoud door het oog van de camera. De Vrienden van het Bentwoud hebben een fotowedstrijd bedacht, in samenwerking met Staatsbosbeheer. 

Het thema is ‘Genieten van het Bentwoud’. Boswachter in het Bentwoud Jonathan Leeuwis vertelt: “Natuurfotografie is leuk. Je gaat heel goed kijken naar een dier. Wat doet hij of zij? Hoe ziet het beestje eruit? Ik heb laatst bijvoorbeeld zelf een kwartier naar een blauwe reiger staan kijken die zijn best deed om iets te vangen.” Marjan Sieben van de Vrienden van het Bentwoud kan dit beamen. “Doe mee aan de fotowedstrijd, en geniet op die manier van het Bentwoud.” Er zijn vier categorieën (landschap, dieren, planten en recreatie). Er is een aparte wedstrijd voor kinderen tot en met twaalf jaar met als thema ‘Zoek de kleuren in het Bentwoud’. 

Foto’s kunnen ingestuurd worden tot 3 september. Per categorie selecteert een jury de drie beste foto’s en daaruit de winnaars. Voor meer informatie (onder andere over de voorwaarden): https://bentwoud.info

Alle genomineerden krijgen een print van hun foto. De eersteprijswinnaars van de vier categorieën krijgen een extra prijs.

Meer berichten