Logo hartvanwaddinxveen.nl
<p>Ronald Giphart. (foto: pr)</p>

Ronald Giphart. (foto: pr)

Ronald Giphart komt naar De Kroon in Waddinxveen

  •   keer gelezen

Waddinxveen - Schrijver Ronald Giphart komt op vrijdagavond 20 mei naar de bibliotheek in Waddinxveen in De Kroon. Met zijn grote oeuvre heeft hij genoeg stof om een avond te vertellen.

In 1992 debuteerde Giphart met de roman ‘Ik ook van jou’.  Dit boek is later verfilmd. Daarna volgden nog vele andere romans zoals: Phileine zegt sorry, Ik omhels je met duizend armen, Troost, IJsland, Harem en Lieve. Voor zijn oeuvre ontving Giphart in 2004 de C.C.S. Croneprijs; de tweejaarlijkse literatuurprijs van de stad Utrecht. 

In 2021 is zijn novelle Applaus: liefde in tijden van corona verschenen, bedoeld als ode aan de zorg en steun in de rug van lokale boekhandels. Zijn laatste roman, Nachtangst, zal ook niet ontbreken. Naast de lezing van Ronald Giphart is er een signeersessie in de Waddinxveense bibliotheek in Cultuurhuys De Kroon. Aanvang 20.00 uur; kaarten kosten 12,50 euro. Wie een biebpas heeft (biebpas meenemen) of scholier is, krijgt 2,50 euro korting.

Kaartverkoop via www.cultuurhuysdekroon.nl of via www.bibliotheekdegroenevenen.nl of bij de balie in Cultuurhuys De Kroon. 

Meer berichten