Muziek maken of creatief bezig zijn, het kan weer bij Vonk. (foto: pr)
Muziek maken of creatief bezig zijn, het kan weer bij Vonk. (foto: pr)

Stichting Vonk blij weer van start te gaan

Algemeen 383 keer gelezen

Waddinxveen - Conform de recente coronamaatregelen kan Stichting Vonk starten met nieuwe cursussen en lessen. 

Vanaf donderdag 3 februari (13.00- 15.00 uur) is de cursus Botanisch Tekenen te volgen onder leiding van Annemarie van Hooff.
Vanaf donderdag 3 februari (10.00-12.00 uur) neemt Carina Mathot kunstliefhebbers in acht ochtenden en mogelijk een fysiek museumbezoek mee in haar lezingencyclus Vrouwen in de kunst. Gaar masterclass van 10 lessen Modern Schilderen met als thema ‘Mijn beeldend vermogen’ begint op dinsdag 1 februari (14.00-16.00 uur).
Muzikaal valt er ook een en ander te beleven. De kleintjes vanaf 4 maanden tot 4 jaar kunnen samen met mama of papa meedoen aan Muziek op Schoot van Maria van Vuuren (start dinsdagochtend 8 of woensdagochtend 9 februari). Voor wie een instrument wil leren bespelenL de beginnerscursus van 10 weken kan starten in overleg.
Nieuw in de Triangel: in samenwerking met BSO Quadrant starten daar binnenkort groepslessen gitaar, dwarsfluit, KleuterMuziek, BasisMuziek met melodica, en cursussen Kizomba.

Gratis met RBMA-vergoeding
Bij uitval van lessen vanwege een lockdown zijn cursisten niets verschuldigd. Met de ‘RBMA extra vergoeding’ van de gemeente zijn lessen bij Vonk tot 18 jaar gratis zijn.

Voor meer informatie: www.stichtingvonk.nl.