Logo hartvanwaddinxveen.nl
<p>In het midden staat voorzitter Jac Bost, links de secretaris Leo van Dijk en rechts de voorzitter van de sportraad Dani&euml;lle van den Berg. (foto: Huub Huijten)</p>

In het midden staat voorzitter Jac Bost, links de secretaris Leo van Dijk en rechts de voorzitter van de sportraad Daniëlle van den Berg. (foto: Huub Huijten)

Fietsmaatjes aangesloten bij lokaal sportakkoord

  •   keer gelezen

Waddinxveen - De voorzitter van de Stichting Fietsmaatjes Waddinxveen Jac Bost heeft donderdag 13 januari zijn handtekening gezet onder het Waddinxveens preventie- en sportakkoord. 

Ellen de Roos, regisseur van het akkoord laat in een persbericht weten blij te zijn met de toetreding van Stichting Fietsmaatjes omdat de nieuwe organisatie ‘perfect past bij wat wordt nagestreefd: gezonder leven, meer bewegen en meer sociale contacten’. Fietsmaatjes biedt mensen die niet meer zelfstandig kunnen fietsen de kans om samen met een vrijwilliger toch weer te gaan fietsen.

Bij de ondertekening van het sportakkoord werd ook de tweede duofiets van fietsmaatjes Waddinxveen gepresenteerd. De eerste fiets is er al sinds begin november. Deze heeft inmiddels al de nodige kilometers gemaakt, zelfs met het regenachtige en koude weer in de afgelopen periode.

Fietsmaatjes heeft al een flink aantal vrijwilligers, die graag met mensen die dat zelf niet meer kunnen, willen gaan fietsen. Vanaf nu zal er dan ook veel energie worden gestoken om meer bekendheid te geven aan de nieuwe organisatie om nieuwe gasten te werven. Voor meer informatie: www.fietsmaatjeswaddinxveen.nl

Meer berichten