'Wij zijn een paddestoel'.
'Wij zijn een paddestoel'. Foto: pr

Een paddenstoel of blaadje uitbeelden

Human Interest 322 keer gelezen

Waddinxveen - Wie zegt dat je je in de herfstvakantie verveelt als je niet op vakantie gaat? De leerlingen van Studio Da Danza mochten hun eigen interpretatie van ‘herfstkriebels’ geven. 

Dansend, zo sierlijk als de blaadjes die van de bomen dwarrelen, in een ritme stampend door een grote plas of met de hele groep een soort reuze paddenstoel uitbeelden. De danshal was speciaal omgetoverd voor het thema en voorzien van diverse hoekjes waar kinderen konden meedoen aan oud-Hollandse spelletjes, paddenstoelen knutselen, schminken en grabbelen.

Studio Da Danza is blij dat er eindelijk weer meer kan en mag worden georganiseerd voor de leerlingen. Zo staat er voor leden én niet-leden zaterdag 6 november ook weer een kidsfestival op de planning en op zondag 7 november worden diverse workshops gegeven door gastdocenten voor kinderen en tieners in stijlen als jazz-funky en hiphop.

Ook bij de andere dansschool in Waddinxveen, bij Bianca Danst, werd volop gedanst in de herfstvakantie. Een jaarlijks terugkerende vakantieactiviteit onder de noemer Herfstdansdag werd gehouden voor leerlingen en niet-leerlingen. In de ochtend was er een workshop voor vier- en vijfjarigen en in de middag was er een workshop voor kids vanaf zes jaar. 

Komende zaterdag, op 30 oktober, staat nog een volgende activiteit in de planning: de open les dansmix kids. Iedereen tussen de 6 en 9 jaar is welkom om gratis en vrijblijvend kennis te maken met verschillende dansstijlen, zoals moderne dans, klassiek ballet en jazzdans. 

Aanmelden via info@biancadanst.nl.