Logo hartvanwaddinxveen.nl
<p>Wijlen Bert Cremers, hier nog als burgmeester van Waddinxveen achter zijn bureau in 2017. (archieffoto: Hart van Holland)&nbsp;</p>

Wijlen Bert Cremers, hier nog als burgmeester van Waddinxveen achter zijn bureau in 2017. (archieffoto: Hart van Holland) 

Gemeenteraad herdenkt Bert Cremers

  •   keer gelezen

Waddinxveen – De gemeenteraad heeft woensdag 22 september de onlangs overleden oud-burgemeester Bert Cremers herdacht. Dat gebeurde met een minuut stilte aan het begin van de raadsvergadering.

Cremers was burgemeester van Waddinxveen van 1 mei 2009 tot 1 november 2017. In 2017 werd hij benoemd tot ereburger. Huidig burgemeester Evert Jan Nieuwenhuis noemde Cremers in zijn toespraak in de gemeenteraad een bijzondere man. “Hij was geliefd bij velen. Hij genoot van de contacten met de jeugd en ouderen. Hij was oprecht geïnteresseerd in andere mensen en had begrip voor hun problemen. Hij was ook een burgemeester met een uitgesproken opvatting.” Nieuwenhuis noemde speciaal de highfives die Cremers gaf aan alle deelnemende jeugd aan de Waddinxveense avondvierdaagse. 

Cremers overleed op 8 september op 72-jarige leeftijd in zijn woonplaats Rotterdam.

Meer berichten