Logo hartvanwaddinxveen.nl

Vader van overleden Carlo Heuvelman (27) doet oproep op televisie

  •   keer gelezen

Waddinxveen- De politie heeft woensdag 15 september twee nieuwe verdachten aangehouden in het onderzoek naar de gewelddadigheden op 14 juli op Mallorca waarbij de 27-jarige Carlo Heuvelman uit Waddinxveen werd mishandeld en dagen later overleed in het ziekenhuis. 

Het gaat om twee Hilversummers van 18 en 19 jaar oud. Zij worden verdacht van het plegen van openlijk geweld.In totaal zitten er nu acht verdachten vast, allen uit Hilversum. De verschillende verdenkingen betreffen medeplegen doodslag, medeplegen poging doodslag en openlijk geweld.
Eerder deze week werd aandacht besteed aan het onderzoek in het programma Opsporing Verzocht en werd door de politie maar ook door de vader van Carlo Heuvelman een oproep gedaan aan getuigen om zich te melden.

Ook werd mensen die beschikken over beelden en deze nog niet met de politie hebben gedeeld, opgeroepen dit alsnog te doen. De uitzending is terug te zien via opsporingverzocht.avrotros.nl. 

Getuigen kunnen zich via deze site ook melden bij de politie of beeldmateriaal insturen. Melden kan ook telefonisch via de tiplijn op 0800-6070, en er is ook nog het Team Nationale Inlichtingen voor wie vertrouwelijk wil tippen. Dit team is te bereiken via 088 - 661 77 34 (tijdens kantooruren, van 08.00-17.00 uur). 

De gewelddadigheden vonden plaats in de vroege ochtend van 14 juli in El Arenal op Mallorca, in een horecagelegenheid en vervolgens op de boulevard. Het zou gaan om twee verschillende incidenten. Meerdere mensen raakten hierbij gewond zoals de Waddinxvener die vier dagen later zelfs kwam te overlijden.

Meer berichten