Logo hartvanwaddinxveen.nl
Foto: Aline Ponce/Pixabay

Onduidelijkheid rondom ingetrokken vergunning bso Zie Uit!

  •   keer gelezen

Waddinxveen - De omgevingsvergunning voor bso Zie Uit! is ingetrokken. De buitenschoolse opvang moest eerder al uit het voormalige pand van Kleurrijk, vanwege een verbouwing voor de Bethelschool. 

De bso kon vervolgens terecht in de kantine van Be Fair en vroeg een omgevingsvergunning aan. Volgens de gemeente is die vergunning ook verleend, maar is er bezwaar op ingediend. Gangbaar is dan volgens de gemeente om contact op te nemen met de vergunninghouder. 

Deze, in de persoon van Lysette Pauw, zou hebben verteld dat de bso op korte termijn zou stoppen waarop de gemeente heeft gevraagd of de vergunning dan nog wel nodig is. Een woordvoerder van de gemeente schrijft: “Mevrouw Pauw heeft aangegeven dat dit inderdaad niet meer nodig is en heeft de vergunning zelf ingetrokken.” 

Pauw van Zie Uit! wil er weinig over kwijt. Ze zegt: “Waddinxveen heeft me teveel pijn gedaan. We zijn al tien jaar bezig. Om mezelf te beschermen, houd ik nu mijn mond.” Pauw gaat verder in Moordrecht waar nog een vestiging is. 

Hoeveel kinderen er nu gedupeerd zijn, is onbekend. “Ik was eerder al twee derde van ‘mijn kinderen’ kwijtgeraakt aan IJgenweis”, aldus Pauw.

Meer berichten