Logo hartvanwaddinxveen.nl

Webinar over stand van zaken project A20

  •   keer gelezen

Regio - Rijkswaterstaat organiseert op 23 juni een online informatiebijeenkomst (webinar) over de stand van zaken van het project A20 Nieuwerkerk aan den IJssel - Gouda. Dit is het eerste participatiemoment.

Tijdens de bijeenkomst wordt meer informatie gegeven over de huidige stand van zaken van het project, met een doorkijk naar de komende tijd. Geïnteresseerden worden meegenomen in hoe Rijkswaterstaat toe wil werken naar een tracébesluit (TB), welke stappen daarin genomen worden en welke onderzoeken plaatsvinden. De bijeenkomst start om 20.00 uur en duurt tot 22.00 uur. Geïnteresseerden moeten zich aanmelden.

Nadere informatie over de participatie is ook via de website mirta20nieuwerkerkgouda.nl te vinden. Tijdens de online bijeenkomst is het mogelijk om vragen te stellen via de chat. De opname van deze bijeenkomst wordt op de projectwebsite beschikbaar gesteld, zodat iedereen deze terug kan kijken.

Verder vinden parallel aan de planuitwerking activiteiten plaats op het gebied van conditionering (onder andere het verleggen van kabels en leidingen) en aankoop van vastgoed. Op de projectwebsite is nadere informatie te vinden over het project.

Meer berichten