Logo hartvanwaddinxveen.nl
<p>Hefbrug Waddinxveen.</p>

Hefbrug Waddinxveen.

(Foto: archief)

Afsluiting hefbrug en N207 wegens onderhoud

  •   keer gelezen

Waddinxveen - De hefbrug en de N207 tussen Gouda en Waddinxveen zijn van 26 juni tot en met 25 juli afgesloten voor het verkeer vanwege onderhoud door de provincie. Automobilisten en motorrijders worden omgeleid via de randweg Waddinxveen en de N11.

Bij de N207 tussen Gouda en Waddinxveen vernieuwt de provincie de hoofdrijbaan en het naastgelegen fietspad. Tijdens het onderhoud worden verschillende maatregelen uitgevoerd om de veiligheid en doorstroming op de N207 te verbeteren.

Bij de hefbrug wordt de verflaag hersteld om de brug te beschermen tegen roest. Ook worden de hijs- en neerhaalkabels vervangen. Daarnaast wordt een tijdelijk windverband aangelegd voor de stabiliteit.

Op de N207 kunnen fietsers, voetgangers en hulpdiensten langs de werkzaamheden. Bij de hefbrug komt voor fietsers en voetgangers een tijdelijke pontonbrug. Op vaste tijden wordt de pontonbrug naar de kant gevaren en kan het scheepvaartverkeer doorvaren.

Tijdens het verwijderen en terugplaatsen van het beweegbare deel is de hefbrug gestremd voor het vaarwegverkeer. Dit is op de volgende momenten: zaterdag 26 juni 06.30 uur tot maandag 28 juni 06.30 uur en op donderdag 22 juli 23.00 uur tot maandag 26 juli 06.00 uur.

Meer informatie is te vinden via de website van de provincie: www.zuid-holland.nl/onderhoudwaddinxveen

Meer berichten