Logo hartvanwaddinxveen.nl
<p>De burgemeester schonk maar liefst twee taarten aan de bewoners van het Machtelderf. (foto: Judith van der Eijk)&nbsp;</p>

De burgemeester schonk maar liefst twee taarten aan de bewoners van het Machtelderf. (foto: Judith van der Eijk) 

Koningsdag 2021

  •   keer gelezen

Koningsdag op 27 april ging in Waddinxveen ook niet ongemerkt voorbij. In de nieuwbouwwijk Triangel hadden zeven buurtjes de koppen bij elkaar gestoken en een coronaproof feest op poten gezet. In de tuinen van de buurtjes waren oud-Hollandse spelletjes uitgezet en er was een springkussen, kinderbingo en er konden poffertjes worden gegeten.

De bewoners aan het Machtelderf versierden de avond voor Koningsdag hun straat al met vlaggetjes en ballonnen en de 27ste werd begonnen met het zingen van het Wilhelmus en met het eten en drinken van koffie met oranjetompouces en taart.

Het feest bleef niet onopgemerkt. Burgemeester Evert Jan Nieuwenhuis die, evenals alle collegeleden, rondreed met enkele taarten om bewoners van versierde straten en woningen te verrassen en te belonen, gaf maar liefst twee taarten cadeau. 

Tot ver in de ochtend werd er door de buurtjes van het Machtelderf gekletst en bijgepraat. “Zo kan het ook in deze gezellige buurt”, aldus Judith van der Eijk.


Meer berichten